Machete / constructii de masini

Aici poti vedea ultima versiune a orarului actualizat pe fiecare clasa.

Machete / constructii de masini

Cercul de machete/construcții de mașini, pregătește copiii pentru intrarea în lumea tehnicii, îi inițiază în tainele zborului, a motoarelor.

Talentele și aptitudinile le sunt dezvoltate și, precum în cadrul tuturor cercurilor din cadrul Palatului Copiilor este stimulată creativitatea, inventivitatea și fantezia.

Participanții la competiții se implică în activitățile propuse cu entuziasm, deoarece doar așa pot avea modele competitive cu care să participe.

Elevii cercului de machete/construcții de mașini se pot lăuda cu nenumărate distincții și premii obținute la concursuri.

Educația tehnologică urmărește reglarea raportului dintre formarea personalității umane pe deoparte și tehnică-tehnologie pe de altă parte din perspectiva inserției socio-profesionale și a adaptării cu succes la lumea muncii.

Scopul disciplinei nu este acela de a realiza un produs finit, ci de a pătrunde în miezul problemelor, dezvoltând mobilitatea de gândire a elevilor respectiv de a dezvolta puterea de exprimare a minții, curiozitatea, plăcerea și nevoia de a învăța, a explora, a cuceri, a construi mediul și a se construi construindu-l.

Adresa

Bulevardul Carol I 24,

Drobeta Turnu Severin, Mehedinti

  • Telefon +4 0252311189

  • pcdrobetaturnuseverin@gmail.com

  • Program: Luni-Vineri: 08-19, Sambata-Duminica: 08-14

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi informatii

Search