Termeni si conditii

Palatul Copiilor Severin, denumit in continuare "Palatul Copiilor Severin" este autorul site-ului de fata. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Numele firmei, sigla si sloganul sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.
Aplicarea, imitarea, reproducerea si utilizarea acestora, partial sau total, fara autorizarea scrisa din partea Palatul Copiilor Severin, constituie delict de reproducere frauduloasa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv – dar fara a se limita la acestea – tot continutul format text, precum si orice alt material, transimis sub forma si / de catre Utilizatori prin vizualizare directa pe site, prin newslettere, etc., apartin Palatul Copiilor Severin, fiind proprietatea acestuia.
Reproducerea totala sau partiala, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in site-ul www.palatulcopiilorseverin.ro sunt autorizate, cu conditia ca acestea sa fie destinate folosintei strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si / sau comerciale, si / sau de informare, astfel incat sa se conformeze legislatiei in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala.
Cerintele de utilizare a continutului site-ului in orice scop, altul decat cel personal, pot fi facute in scris pe pagina ”Contact” a site-ului.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si crearea conturilor personale pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului www.palatulcopiilorseverin.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Inscrierea in website-ul nostru ca si utilizator se face pe propria raspundere, datele personale ce vor fi necesare inscrierii sunt obligatorii pentru a fi completate corect, fiind necesare mai tarziu la compararea cu documentele ce vor fi necesare inscrierii efective la disciplinele Palatul Copiilor Severin.
Datele cu caracter personal nu vor fi divulgate in scopuri publicitare sau comerciale, insa, in cazul in care avem nevoie ca acestea sa fie afisate public pe website-ul nostru in anumite sectiuni, va fi necesar sa le acceptati in scris, la sediul nostru, in prealabil.
Rezultatele testarii online, nu vor fi facute publice pe website. Acestea au caracter personal si vor fi analizate doar de personalul Palatul Copiilor Severin in vederea selectionarii elevilor ce vor participa la cursurile pe care le punem la dispozitie.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa

Bulevardul Carol I 24,

Drobeta Turnu Severin, Mehedinti

  • Telefon +4 0252311189

  • pcdrobetaturnuseverin@gmail.com

  • Program: Luni-Vineri: 08-19, Sambata-Duminica: 08-14

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi informatii

Search